Produkt oversigt

Hvis der opleves problemer med at streame/caste til Airserveren skyldes det næsten altid et Netværksproblem, for at sikre stabiliten og funktionaliteten er det vigtigt at alle porte og services opsættes korrekt jævnfør nedenstående guide.

En god baseline test er at lave et accespoint direkte i Airserveren som tilgås, dette kan således udelukke om problemet opstår i Netværket eller om det er klient maskinen der blokere, har utilstrækkelige opdateringer eller andet. (3. parts software firewalls/antivirus på klientmaskinerne kan ligeledes blokere for streaming/casting)

Som udgangspunkt anbefales det ALTID at kable Airserveren, da Miracast (Infracast) således kan udnytte netværkets oftest bedre forbindelse for en flydende streaming oplevelse i op til 4K 60 FPS.

Airserver portåbning/firewall settings:

https://support.airserver.com/support/solutions/articles/43000534723-what-ports-bonjour-services-are-used-by-airserver-connect-hardware-

Generel Netværk og sikkerhedsopsætning:

https://support.airserver.com/support/solutions/articles/43000512459

 

Nedenstående diagram giver en oversigt over hvordan de forskellige Protokoller/Enheder kan forbinde til Airserveren:

Airserver Connect GuideDer er ingen limit på hvor mange Airservere der kan eksisterer i et netværk - det er udelukkende netværkets ydelse/opsætning der vil være begrænsningen.

Bemærk: Cloud styring / Cloud token key fremkommer kun såfremt TCP port 8883 er åben i firewall på det pågældende netværk.


Hvis du har behov for at resette Airserveren (Typisk i forbindelse med test) kan det ske på én af de 3 metoder nedenfor:

  • Nulstil via webinterfacet på Airserverens IP adresse (kræver koden til webinterface kendes og at du er tilsluttet samme netværk)
  • Nulstil via Cloud (såfremt airserveren er tilsluttet cloud og du har adgang til den pågældende cloud)
  • Nulstil fysisk ved at tilkoble et tastatur; mens Airserveren tændes holdes R nede, hvorefter "Online recovery and reset settings" vælges.
  • Hvis airserver er bootet kan "ALT GR+CTRL+R+S+T" holdes nede i den rækkefølge, hvorefter den resettes

Ved nulstilling fjernes den pågældende Airserver fra Cloud og skal indmeldes på ny igen.


Få vores nyhedsmail

Reliable ConnectionsVores løfte til dig:


  • En troværdig og tæt samarbejdspartner
  • En sikker forbindelse
  • Hos Coferro Cables er en aftale en aftale

100+

Leverandører verden over

10.000+

Varenumre

For at handle på shoppen skal du have en forhandler- eller B2B konto hos Coferro Cables