Produkt oversigt

Betingelser

Ved at sige ”Ja tak, jeg vil gerne opdateres”, accepterer jeg, at COFERRO CABLES må sende mig elektronisk post i form af e-mails, sms og mms omkring løsninger og produkter, pressemeddelelser, invitationer til messer og markedsføring, også via apps, sociale medier, internet og andre digitale kanaler.


COFERRO CABLES må indsamle og bruge data om mig og mine aktiviteter og samkøre sådanne data med andre oplysninger, som COFERRO CABLES allerede har eller får fra anden side, også fra eksempelvis cookies fra COFERRO CABLES’ hjemmesider, blandt andet til at lave en profil, der kan målrette henvendelser til mig.


COFERRO CABLES må dele data om mig og mine aktiviteter internt i koncernen og må benytte sådan information til at sende mig elektronisk post samt kontakte mig for forhold, der er tilpasset min profil.

Jeg kan altid tilbagekalde mit samtykke pr. mail eller ved afmeldingslinket i nyhedsbrevene, som COFERRO CABLES har delt mine data med.

Såfremt der kommer andre relevante produkter, samarbejdspartnere eller måder at kommunikere på, må COFERRO CABLES benytte dette samtykke til at orientere mig og spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke eller
data om mig.

Klik her for at få oplysninger om COFERRO CABLES’ persondatapolitik og hvis du ønsker information om de data, COFERRO CABLES har om dig og mulighed for at opdatere data.


Få vores nyhedsmail

Reliable ConnectionsVores løfte til dig:


  • En troværdig og tæt samarbejdspartner
  • En sikker forbindelse
  • Hos Coferro Cables er en aftale en aftale

100+

Leverandører verden over

10.000+

Varenumre

For at handle på shoppen skal du have en forhandler- eller B2B konto hos Coferro Cables