Infrastrukturens kvalitetskabler:

Binder samfundet sammen

Hos Coferro Cables er vi dedikerede til at levere kvalitetsprodukter til infrastruktur på tværs af forskellige områder. Vores kabler opfylder de højeste standarder, uanset om du har brug for kabler til elværk, transformerstationer, bygninger, fabrikker, eller datacentre, har vi den perfekte løsning til dig.

 

PVC og halogenfrie typer

Vi tilbyder et bredt udvalg af kabler, både lavspænding og mellemspænding i PVC og halogenfrie typer. Vores sortiment inkluderer også aluminiumskabler, der er ideelle til applikationer, hvor vægt og omkostninger er afgørende faktorer.

 

Perfekte kabelløsning til dine behov.

Coferro Cables er anerkendt for sin ekspertise og pålidelige produkter, der opfylder kravene i selv de mest krævende projekter. Vores dedikerede team af fagfolk står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte kabelløsning til dine behov.

Vores sortiment inkluderer:

  • MV-kabler

  • ALU-kabler

  • Trafiklys-kabler

  • Blank kobbertråd

  • Fiberkabler

Vores specialister står klar til at hjælpe dig

Vi tilbyder skræddersyede løsninger tilpasset dit individuelle behov med hurtig levering.
Hvis du har spørgsmål til hvilke produkter, der passer til dit projekt – eller har brug for faglig sparring, står vores dygtige specialister altid klar til at hjælpe. Tøv ikke med at kontakte os for at finde den bedste løsning til dit behov.

Kontakt:

Navn: Brian Hjul

Senior Key Account Manager

Tlf. +45 44 52 12 65

Mail: bhj@coferro.dk

Kontakt:

Navn: Brian Jensen

Account Manager

Tlf. +45 44 52 12 66

Mail: bje@coferro.dk

Kontakt os i dag

    Nyhedsmail fra Coferro Cables

    * Skal udfyldes