Produkt oversigt

Bogholder og administrationsassistent søges til virksomhed med store forandringer og i vækst

Coferro Cables søger en Bogholder / Administrationsassistent, der kan være med på vores vækstrejse, en Medarbejder, der ligesom os føler at service af vores kunder er en del af sit DNA.

Vi tilbyder et alsidigt og selvstændigt fuldtidsjob. Som Bogholder / Administrationsassistent referer du til vores CFO, men du er også det centrale led til at få de praktiske ting til at fungere i virksomheden, og du har således berøringsflader til hele organisationen.

Som bogholder er det dig, der varetager de daglige bogholderiopgaver, som bogføring af kreditorer, styring af debitorer, afstemninger, rejseafregninger, løn samt diverse indberetninger, ja du bestemmer reelt selv, hvor bred opgaven skal være, da vores CFO gerne afgiver så mange opgaver som muligt. Vi bruger Navision, så kendskab til dette er en fordel.

Som administrationsassistent er det dig, der varetager diverse opgaver i huset, såsom styring af rengøringsselskabet, vande blomster, indkøb af dagligvarer (på nettet), dække op til møder (ikke mange) og andre småting, der sikrer, at den daglige drift fungerer i en lille dynamisk virksomhed. 

Arbejdsfordelingen Bogholder / Administrationsassistent er ca. 80/20

Vi er en dynamisk organisation med korte beslutningsveje. Du kan således regne med at eventuelle ideer kan besluttes og implementeres lynhurtigt.

Vi er en lille organisation med gode kolleger med godt humør.

Vi tilbyder gode personlige udviklingsmuligheder i form af efteruddannelse og intern uddannelse. Også karrieremæssigt er der muligheder for at udvide rollen, hvis talentet, evnerne og ønsket er der.

Løn efter kvalifikationer og resultater, foruden pensions- og sundhedsordning.

 

Vi søger en Bogholder / Administrationsassistent, som trives med at være del af en virksomhed, hvor holdånden er vigtig og nye ideer er velkomne.

Du er glad, udadvendt og serviceminded og kan lide at arbejde såvel alene som i et team.


Ansøgning

Har du lyst til at være en del af Coferro Cables, så send din ansøgning og CV til Søren Bech på SBE@coferro.dk, der også kan svare på spørgsmål om stillingen.

Om os

Coferro Cables er en handelsvirksomhed med 23 medarbejdere, der ligger i Herlev.

Vi er specialister i kabler og yder kompetent, teknisk rådgivning om kabler og kabeltilbehør til enhver anvendelse.

Vi samarbejder med over 100 af verdens kabelleverandører så vi kan levere den bedste og mest økonomiske produktløsning til lige netop din specifikke opgave.


Få vores nyhedsmail

HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?Vi er dine specialister i kabler.


Vores eksperter altid klar med kompetent,
teknisk indsigt om alverdens kabler og
kabeltilbehør til alle industrier.

100+

Leverandører verden over

10.000+

Varenumre

For at handle på shoppen skal du have en forhandler- eller B2B konto hos Coferro Cables