Produkt oversigt

Ny ledelse og ejerstruktur sætter skub i Coferro Cables vækstambitioner

Coferro Cables er glad for at meddele, at Jens Løppenthien er ansat som ny Adm. direktør. Jens er civilingeniør og kommer fra en stilling som Vice President i Schneider Electric. Jens har tidligere udviklet 7-Technologies fra at være et ungt softwareselskab til at blive en international spiller, der senere blev solgt til Schneider Electric.

På samme tid er Coferro Cables ved at færdiggøre en ny ejerstruktur, hvor en syndikering af Jens Løppenthien, Martin Storm (bestyrelsesformand i Coferro Cables) og ventureselskabet Svenningsen Maigaard og Molbech vil overtage aktiemajoriteten i Coferro Cables. Dette er forventeligt endeligt på plads i slutningen af februar måned.

‘Jeg er meget tilfreds med denne udvikling’, siger bestyrelsesformand Martin Storm, ‘Jens kommer med erfaring indenfor forretningsudvikling, og det nye ejerskab kommer med tiltrængt kapital til at kunne igangsætte en langsigtet vækstplan.
Med det nye ejerskab, kapitaltilførsel og ledelse på plads stræber vi efter at fordoble omsætningen i Coferro Cables i 2020. Vi har været igennem en turbulent tid de seneste år, men disse tiltag gør det nu muligt for os aktivt at gå efter det fulde potentiale i Coferro Cables’, afslutter Martin Storm.

Jens Løppenthien siger, ‘Coferro Cables er unik med sit kendskab til kabler og har en unik position på det danske marked. Jeg forventer at udbygge denne position ved kontinuerlig fokus på vores strategiske kunder og leverandører, samtidig med at vi udbygger porteføljen af produkter, så det modsvarer udviklingen på markedet og samfundet’. Jens Løppenthien fortsætter, ‘Min opgave bliver at konvertere et allerede meget engageret og dygtigt medarbejder team til at blive en stærk salgsorganisation, der kan agere dynamisk og agilt overfor vores kunder i Danmark’.


Jens Løppenthien 

For yderligere information kontakt:
CEO, Jens Løppenthien
Email jlo@coferro.dk
Phone +45 26 37 80 86


Få vores nyhedsmail

Reliable ConnectionsVores løfte til dig:


  • En troværdig og tæt samarbejdspartner
  • En sikker forbindelse
  • Hos Coferro Cables er en aftale en aftale

100+

Leverandører verden over

10.000+

Varenumre

For at handle på shoppen skal du have en forhandler- eller B2B konto hos Coferro Cables