AV udstyr fra Coferro Cables

Velkommen til vores kategori for AV udstyr, hvor du finder et bredt udvalg af produkter, der vil hjælpe dig med at forbedre din audiovisuelle oplevelse. Vi er stolte af at tilbyde nogle af de bedste mærker på markedet, inklusiv Legamaster, som er en førende producent af visuelle kommunikationsløsninger.

I vores sortiment finder du Legamaster Touch skærme, der giver dig en interaktiv og brugervenlig måde at præsentere dine idéer, projekter og præsentationer på med høj kvalitet af billede og med lang holdbarhed.

Legamaster Airserver giver dig mulighed for at spejle din skærm trådløst til andre enheder. Find splittere, switche og matrix for at distribuere dine AV signaler. Hvis du ønsker at sende dine AV signaler over netværket, har vi også AV over IP løsninger, der giver dig mulighed for at sende video og lyd i realtid.

Vi tilbyder et bredt udvalg af kabler til dine AV enheder og skærme. Vi har HDMI kabler, USB-C kabler og meget mere.

Vi er dedikerede til at give dig en enkel og nem shoppingoplevelse, så du kan finde og bestille det ønskede produkt på få klik. Vi tilbyder hurtig levering og nem returnering, hvis det skulle være nødvendigt.

Vores specialister står klar til at hjælpe dig

Vi tilbyder skræddersyede løsninger tilpasset dit individuelle behov med hurtig levering.
Hvis du har spørgsmål til hvilke produkter, der passer til dit projekt – eller har brug for faglig sparring, står vores dygtige specialister altid klar til at hjælpe. Tøv ikke med at kontakte os for at finde den bedste løsning til dit behov.

Kontakt:

Allan Mønster Pedersen

Vice President IT/AV

Direkte: +45 44 52 12 70

E-mail: ape@coferro.dk

Kontakt:

Markus Bosdam Randlev

Product Manager

Direkte: +45 44 52 12 83

E-mail: mra@coferro.dk

Kontakt os i dag

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret